Welcome to Bs-Wheels

Posted on

blacksheepwheels

Wat in 2010 begon als een passie voor velgen is uitgedraaid tot een ondertussen succesvolle zaak, Black Sheep Wheels genaamd. Eigenaar Kristof Mombaerts staat er om bekend een echte ‘wheel whore’ te zijn en als enige petrolhead in de familie werd de naam Black Sheep Wheels snel gekozen.

De drukste tak van Bs-Wheels is het invoeren en leveren van Rotiform, Fifteen52 en Kleenfreaks car care producten. Uiteraard kan je bij Kristof ook terecht voor alles wat maar met velgen te maken heeft. Zo worden er ook banden geleverd en als je velgen een opknapbeurt kunnen gebruiken (verdichten,polieren,poederlakken,restauratie) mag je bij Bs-Wheels aankloppen.

rotiform_series

Het verschil tussen online shops en Bs-Wheels is duidelijk, een op en top service die het verschil maakt tussen velgen kopen of een kwaliteitvelg aankopen met iemand die kennis heeft van zaken en volledig samen met de klant alle mogelijkheden en opties bekijkt. Het motto van Kristof is dan ook: “Togheter we create tomorrow’s scene!”

20114158

Op zoek naar een kwaliteitvolle velg of band? Neem gerust een kijkje op de Bs-Wheels website of neem contact op met Kristof!