Vw Golf mkV GTI by Mattias – The Mentalist

Posted on

Wie Mattias kent weet dat hij een perfectionist is, en dat zien we maar al te graag aan zijn Golf 5 GTI. Ondertussen heeft de Golf 4 jaar op zijn teller staan maar moest je dit niet weten geef je hem als nagelnieuw aan, zo goed onderhouden is hij.

Na een doordachte keuze op het vlak van ophanging koos Mattias voor een Kw Variant 3. Om het totaalplaatje te doen kloppen besloot hij ook om de standaard GTI wielen te verwisselen met deze Schmidt velgen.

Op de Schmidt’s was hij snel uitgekeken en besloot hij om een setje BBS’en samen te steken.

Tijdloos knap, niet?

Omdat de BBS’en niet op punt stonden niet naar Mattias zijn zin waren werden deze RH Crossline’s aangekocht en geplaatst. Dit samen met aangepaste veren op de Kw kit.

Klaar voor een ritje van 6u30min en een snelheidsboete later was Mattias in het bezit van deze knappe Recaro-stoelen. Uiteraard werden deze door Deca bekleed voor dat tikkeltje extra!

Zoals we weten levert Deca altijd topwerk af.

Omdat de GTI klaar was voor een leuker geluidje werd er voor een Miltek lijn gekozen, the full monty van voor tot achter!

Details maken de auto’s, uitlaten maken het geluid!

Zo wist hij ook een setje remmen van een Golf 6R te versieren en besloot deze in GTI rood te spuiten. Nogmaals, details maken het verschil!

Tijd voor een nieuw seizoen en daarbij hoort natuurlijk een nieuw setje velgen. De RH zw4 bleken echter niet wat Mattias zocht.

Daarom besloot hij om deze prachtige Kerscher’s te plaatsen. Als je ons vraagt is dit de beste setup ooit.

Als afsluiter deze geperforeerde schijven, komen er één dezer onder.