Porsche 964 – A big boys car

Posted on

SONY DSC

We kennen Kristof zijn Carrera 4  964 al van in zijn Reades Rides verhaal, zoals we hem kennen wisten we dat dit allesbehalve het laatste ging zijn dat we van hem en zen Porsche te horen kregen!

SONY DSC

Eurotuner.be kreeg de eer om als eerste een photoshoot te maken van zijn nieuwste Rotiform-schoenen, en dit in zijn fonkelnieuwe garage, alias werkplaats! De garage is een natte droom voor elke die-hard tuner die graag zelf zijn handen vuilmaakt!

Let vooral ook op de RUF onderlip die onlangs nog werd toegevoegd aan de voorbumper, details maken de wagen.

SONY DSC

De nieuwste velgen die onder de 964 mogen plaatsnemen zijn uiteraard van de Rotiform-stal. Als trostse verdeler van België koos Kristof voor het LHR model, omdat chroom maar chroom is en verdicht te veel onderhoud zou zijn voor dit ingewikkeld patroon werd er voor de brushed look gekozen, afgewerkt met een satijnen glans.

SONY DSC

Rotiform heeft altijd al van aanpakken geweten, dit LHR model is waarschijnlijk één van hun velgen die het langst in de CNC machine moet zitten!

SONY DSC

Achteraan werd er gekozen om de velgen in 10J breed te nemen, zo vullen ze mooi de wielkasten op en met de Kw Variant3 goed naar beneden geschroeft komt de 964 tot op een mooie sportieve hoogte te liggen.

2012products-lowres

SONY DSC

Perfecte breedte vooraan werd bereikt met de 8.5J brede velgen. 18″ Is de perfecte velggrootte, Kristof kent zen vak!

SONY DSC

Als we vroegen waarom hij deze niet voor de hand liggende kleur heeft gekozen kregen we al snel het antwoord van dat hij het kleur zelf eerst lelijk vond op foto maar eens het in echt gezien te hebben was hij direct verkocht en een half uur later was de wagen zelf ook verkocht… aan Kristof!

SONY DSC

De flat-six (want zo noemen de Porsche liefhebbers het graag) kreeg een RS koppeling, RS vliegwiel, RS chip en een K&N luchtfilter mee. Al dit leuks resulteert in 280pk!

SONY DSC

De paarse lijn wordt doorgetrokken naar het interieur, klassiek en sportief samen!

SONY DSC

En omdat veiligheid voorop gaat, een Wiechers rolkooi! Ze ziet er niet alleen supervet uit, ze mag de bestuurder ook nog helpen in slechtere tijden!

MeguiarsPackaging1000x500-50