Peugeot 205 by Kris – Never ending story

Posted on

Zo zag Kris zijn Peugeot 205GTI er uit als hij hem net in handen kreeg. Een standaard GTI met een 1.6 motor met 115 kleine paardjes! Het jaar 1990 mag de 205 uitroepen tot zijn geboortejaar!

Eerste mods zijn de Kw variant1 verlaging en een knappe chrome rolkooi! Duidelijk zéér doeltreffende eerste veranderingen!

Na wat testsets gehad te hebben kwam Kris uit bij deze PLS velgen uit. Ze zien er klaar uit voor het oude metaal maar dat maakt Kris juist strijdlustig!

Intussen wist hij zich bezig te houden met de 205 technisch in orde te zetten en hem iets leuker te laten klinken! Deze Supersprint uitlaat lijn draagt zeker bij in de goede zin!

Van wat nieuwe onderdelen gesproken!

Omdat de PLS’en opknappen geen werk van korte adem is heeft Kris voor toch in stijl te kunnen rondcruisen deze Borbet velgjes op de kop kunnen tikken voor een prijsje!

Geef toe, ze staan er als gegoten onder, ze hebben wel nog wat liefde nodig om ze terug in hun volle glorie te herstellen.

Omdat Kris grote fan is van maatwerk liet hij bij Schmidt deze ringen op maat maken. Zo was hij zeker van de perfecte et-waarde en stance voor zijn project!

 

De velgen éénmaal terug in elkaar en het center in het rode GTI kleurtje gaf dit voldaan beeld? Fantastisch Kris!

Ze staan er als gegoten op! Het accent kleur is prachtig op de GTI!

En omdat Kris tijdens de winterdagen ook in stijl wil rondrijden heeft hij nog een setje PLS Hockenheim gekocht.