New Seat Leon SC

Posted on

Deskundig design en geavanceerde techniek maken de kern uit van de nieuwe Sea Leon SC, die daardoor altijd garant staat voor puur rijplezier. De nieuwe Seat Leon SC is onze nieuwe 3-deurs hatchback, die wordt gekenmerkt door een perfecte combinatie van afgetekende, sportieve lijnen en vloeiende rondingen. Hij heeft een kortere wielbasis, wat hem een stuk wendbaarder maakt. Dus zelfs wanneer hij zwaar geladen is, heeft deze sportieve coupé geen enkele moeite met bochten. En u mag gerust zijn, tijdens iedere rit met deze wagen zult u onvervalste dynamiek ervaren.

De nieuwe Seat Leon SC is zowel van buiten als van binnen uitgerust met de meest recente technologie, van EasyConnect tot full-ledkoplichten. Het zijn de kleine dingen van het leven die maken die u er iedere dag mee wilt rijden.

Zijn combinatie van scherpe hoeken en vloeiende lijnen slaat de brug tussen artistiek meesterschap en revolutionair design. Een lichtgewicht, gestroomlijnd chassis verleent deze hatchback een ongeëvenaarde presence op de weg. En dankzij de verbeterde respons van stuurinrichting en ophanging, verschaft hij bovendien de best mogelijke handling en precisie op de weg.

De geavanceerde bestuurdershulpsystemen helpen u ongevallen te voorkomen door in uw plaats te reageren wanneer u afgeleid wordt. Het vermoeidheidsdetectiesysteem analyseert uw rijgedrag en beveelt een pauze aan wanneer het tekenen van vermoeidheid detecteert.

De rijstrookassistent Lane Assist detecteert wanneer u uw rijstrook onbedoeld verlaat en corrigeert uw koers automatisch. En de grootlichtassistent High Beam Assist dimt uw grote lichten automatisch wanneer hij tegenliggers detecteert, om verblinding te voorkomen.