Mini Cooper – Lay low!

Posted on

SONY DSC

2 Jaar na de aankoop ziet Joery’s Mini Cooper er zo uit, zeker niet slecht als je in het achterhoofd houd dat dit zijn eerste project is. Na een 2-tal jaar intens samen met de vriendin sleutelen aan de Mini werd besloten dat hij toch wel vrij dicht tegen het eindpunt aan zit.

SONY DSC

De 1600cc 16V motor levert meer dan genoeg paardenkracht aan Joery voor zijn dagelijkse rit naar het werk en terug, daarom werden er naast de custom uitlaat geen motor modificaties gemaakt. Om de zwarte oase aan plastiek een beetje op te vrolijken werd de stickerbomb doorgetrokken tot de motorbaai.

SONY DSC

De 17″ Caliber 8J velgen staan als gegoten, al weten we dat er wel een ander setje nieuwe Rotiform’s NUE klaarliggen waarmee Joery graag eens omwisseld.

SONY DSC

Car Care - Meguiars final

SONY DSC

Zijn AP-schroefset werd al snel omgebouwd tot een luchtvering, deels te danken aan de staat van het slechte Belgische wegdek. Zoals ze zeggen in de US, ‘form and function!’

SONY DSC

Een ‘stance’ om U tegen te zeggen, toch?

SONY DSC

Het camber achteraan was toch wel nodig om de velgen en banden netjes in de wielkasten te laten vallen… akkoord, de looks worden er ook enorm door bevorderd.

SONY DSC

Joery weet wel wat af van het betere ‘smoelwerk’!

SONY DSC

22006_NewProducts_lores