Milltek exhaust system for Vw Golf mk7 GTI

Posted on

Milltek_Mk7_GTI_Rear_Detail

De in Groot- Brittanië gevestigde uitlaat fabrikant heeft voor deze jongste telg uit de Vw familie “ de fris uitziende golf 7 GTI “ terug een super uitlaat gemaakt. Trouw aan zijn OEM roots, verzekerd Milltek de EU normen te behalen en alle nodige documenten bij te leveren om aan de technische keuringen te voldoen en legaal op de weg te kunnen.

Milltek_Mk7_GTI_Tip_Detail

Dit nieuwe systeem leunt zwaar aan bij de firma’s benijdenswaardige kennis van eerdere incarnaties van de auto – niet voor niks heeft Milltek een Golf 6 in het UK Time Attack kampioenschap . We kunnen dus gerust zeggen dat Milltek weet hoe je het beste uit elke VW motor kan krijgen – zelfs op het hoogste niveau van inspanning. Gebouwd van dezelfde hoge kwaliteit ( niet-magnetisch roestvrij staal) als de race- auto systemen, door dezelfde ambachtslieden, en in exact dezelfde Derbyshire fabriek, zijn deze nieuwe onderdelen zijn rijdt klaar, ze zijn ontworpen om de fijne lijn tussen kracht en verfijning te vervagen. Twee cat-back versies zijn bij lancering beschikbaar, met een met een geresoneerd middengedeelte en de komende ECE- goedkeuring, en de andere wordt gericht op mensen op zoek naar een iets meer doelgerichte soundtrack, dankzij de niet-geresoneerde middengedeelte. Beide systemen zijn opgebouwd rond een zorgvuldig geoptimaliseerde 3 “(76mm) sectie buis voor maximale vermogen en koppel winst met een verfijnde gasrespons op zijn gehele toerenbereik.

Milltek_Mk7_GTI_Rear_Three_Quarter

De GT100 versiering kijkt dreigend, zonder ostentatief. Gepolijst, blinkend zwart of Titanium afwerking betekend dat de eigenaren kunnen kiezen voor dat wat ze willen om hun auto af te werken tot in de perfectie.

22006_NewProducts_lores