Mercedes W203 – Rust in peace

Posted on

Merc0

Paolo mag dan in het gokparadijs van de wereld wonen, toch houd hij zijn keuze van wagen vrij down to earth. Na enkele projecten van Japanse bodem te hebben gehad koos hij voor een ras-echte Duitse wagen.

Merc3

Nadat hij het gezien had met de typische Amerikaanse tuningstijl besloot Paolo om de Duitse stijl op Amerikaanse bodem te laten neerstrijken. Getrokken banden, geroeste onderdelen, extreem laag bij de grond. Paolo wist het spel goed te spelen en zo werd hij op talloze events met open armen ontvangen.

Merc7

Sinds 2003 heeft de Mercedes verscheidene gedaantes ondergaan en we geven graag toe dat hij er op dit moment op zijn knapst uitziet. Deze laatste outfit ziet er superstrak uit, het knappe witte spuitwerk in contrast met het roeste voorvleugel.

Merc12

Voeg daarbij nog de 18″ Alphards velgen die nog meer schitteren als de diamanten die ze kwijt zijn geraakt bij de laatste diamantroof in Zaventem en je hebt er een leuk uitziend project! De H&R veren op de Bilstein schokdempers zijn een schot in de roos!

Merc13

Voor zijn de Alphards 8.5 breed, aangekleed met een 215/40 bandje, achteraan 9.5 breed, aangekleed met een 215/45 Nitto Neogen bandje!

Merc14

Een oldskool Sparco stuurtje in combinatie met een Momo stuurnaafje en een NRG snap-off systeem is alles wat Paolo wist toe te voegen aan het interieur van zijn klassevolle Benz. Meer hoeft het ook niet te zijn, het ziet er strak uit.

Merc15

Zoals 90% van de wagens die in America rondrijden kreeg ook de Mercedes een automatische versnellingsbak mee.

Merc16

Motorisch heeft de Benz héél wat op zijn kerfstok staan, zo kreeg de 2.3L 4 cilinder een AMG airbox, K&N Air Filter en een Remus uitlaat mee, omdat het oor ook wat mag hebben!

Merc17

MeguiarsPackaging1000x500-50