Kw Suspensions Variant – Difference V1 – V2 – V3 ?!

Posted on
  • V1 – Sportief in het gebruik en een fantastische look.

Met in de fabriek voorgeconfigureerde demping.
De KW-schroefsetvariant 1 uit de “inox-line” is ons instapmodel voor meer rijplezier, met een aantrekkelijke en afzonderlijk aanpasbare verlaging. De afwerking van hoge kwaliteit, het gebruik van roestvrijstalen veerpoten, corrosiebestendige veren en schokdempers en de compatibele onderdelen zorgen niet alleen voor een lange levensduur van de auto, maar ook voor lang rijplezier.

variante_01_marginal_01

Traploze verlaging
KW-schroefsetvariant 1 zorgt voor maximale verlaging binnen het TÜV-geteste bereik. Afhankelijk van het voertuigmodel is dit tussen de 30 en 70 mm of tussen de 50 en 90 mm. Zelfs na een aantal jaar kunt u nog steeds snel en eenvoudig de hoogte aanpassen dankzij de vuilbestendige trapeziumdraad en de composietrand. De verlaging op de vooras vindt plaats via onze composiet-hoogteversteller uit één stuk, op de achteras is dit hetzelfde, tenzij de auto een afzonderlijke veer en schokdemper heeft. De meegeleverde hoogteversteller voor de achterkant zit ofwel bovenop, of onder de achterveer.

Vertrouw op onze ervaring
We zijn al 15 jaar lang marktleider op het gebied van innovatie en ophangingssystemen op maat, zowel voor de weg als het circuit. Overal ter wereld vertrouwen rijders, fabrikanten en tuners op onze KW-schroefsets “made in Germany”. Elke KW-schroefset die wordt ontwikkeld en gefabriceerd in het Zwabische Fichtenberg wordt tijdens de productie onderworpen aan uitgebreide stresstests om te kunnen voldoen aan de hoge standaarden van ons KW-kwaliteitsmanagement. Natuurlijk geven we als Duitse fabrikant een garantie van twee jaar op al onze meer dan 4.600 ophangingssystemen, die verder gaat dan OEM-kwaliteit. De garantie kan oplopen tot vijf jaar wanneer de set is geïnstalleerd bij een van onze gespecialiseerde KW-dealers.

verlauf_trennlinie

  • V2 – Voor meer stabiliteit en rijcomfort.

Met aanpasbare uitgaande demping.
Voor rijders die meer willen dan alleen een uitstekende look en verlaging binnen het TÜV-geteste bereik is KW-schroefsetvariant 2 uit de “inox-line” de perfecte oplossing. Niet alleen zorgen de roestvrijstalen veerpoten en de corrosiebestendige onderdelen voor een voortreffelijke duurzaamheid, u kunt ook de uitgaande vering van de dempers instellen op uw eigen wensen (in 16 klikken). Al met al goede redenen om de KW-schroefsetvariant 2 uit de “inox-line” aan te schaffen.

variante_02_marginal

Meer comfort of meer sportiviteit? U beslist!
Zoals bij alle KW-schroefsets ontwikkelen onze technici ook hier voertuigspecifieke demperinstellingen, die worden onderworpen aan uitgebreide testprocedures op de Nordschleife van de Nürburgring en in ons KW-centrum voor rijdynamiek met zeven testpunten. Met een KW-schroefset profiteert u van een dynamischere en directere rijervaring. Vanwege de aanpasbare uitgaande vering in onze KW-schroefsets van variant 2 heeft u meer invloed op het gebruik en het comfort van de auto. Met 16 precieze klikken kunt u de KW-dempers aanpassen (strakker of comfortabeler) zonder dat dit invloed heeft op het onderventiel van de compressiedemper.

Afhankelijk van het voertuigtype moeten de uitgaande ventielen van de KW-dempers, met een dubbele buis aan de bovenkant van de zuigerstang, worden versteld met een geïntegreerd verstelwiel of met de meegeleverde draaiversteller. Door de uitgaande kracht aan te passen via het verstelwiel worden de bewegingen van het voertuig verminderd. Uw auto blijft recht rijden en u heeft meer stabiliteit op hogere snelheden in bochten. Als u bijvoorbeeld de wiel-bandcombinatie (met goedkeuring van de autofabrikant) vervangt door grotere wielen kunt u met KW-schroefsetvariant 2 het rijgedrag van de auto en de nieuwe wielen perfect op elkaar afstemmen.

KW Quality: uw tevredenheid is onze motivatie
In ons hoofdkantoor in Fichtenberg wordt elke KW-schroefsetvariant uit de “inox-line” tijdens de productie onderworpen aan uitgebreide stresstests om te kunnen voldoen aan de hoge standaarden van ons KW-kwaliteitsmanagement. Elke demper en elke ophangingsset wordt afzonderlijk op grondige wijze getest. Natuurlijk geven we als Duitse fabrikant een garantie van twee jaar op al onze meer dan 4.600 ophangingssystemen, die verder gaat dan OEM-kwaliteit. De garantie kan oplopen tot vijf jaar wanneer de set is geïnstalleerd bij een van onze gespecialiseerde KW-dealers.

verlauf_trennlinie

  • V3 – Onbegrensde individualiteit in prestaties en comfort.

Dempers kunnen afzonderlijk worden ingesteld op uitgaande demping en compressie.
Zoals bij elke KW-schroefset hebben onze technici ook hier een sportieve, maar toch harmonieuze basisconfiguratie ontwikkeld. Om de perfecte ophangingsconfiguratie te kunnen garanderen voeren we tests uit op onze testinstallatie met zeven onderdelen; ook testen we de ophanging op landweggetjes, snelwegen en zelfs op de Nordschleife van de Nürburgring. Al jaren is KW-schroefsetvariant 3 uit de “inox-line” een van de beste aftermarket-producten en een standaard voor schroefsets. Ze worden zeer gewaardeerd door sportwagenrijders, tuners, grote en kleine fabrikanten zoals Alpina, MTM, Manthey, Oettinger en vele anderen in de internationale autobranche, dankzij de dempeigenschappen, de kwaliteitsafwerking en de duurzaamheid.

Geavanceerde technologie uit de autosport
Met KW-schroefsetvariant 3 uit de “inox-line” krijgt u veel meer dan alleen een sportieve verlaging en uitstekend rijgedrag op alle soorten wegen. De configuratie is gebaseerd op onze jarenlange ervaring als ophangingsfabrikant en leverancier voor de internationale autosport, zoals de touringcarseries ADAC GT Masters, FIA GT1, FIA GT3, International GT Open, WTC, VLN en de legendarische ADAC Zurich-24-uursrace op de Nürburgring.

variante_03_marginal2_01

Net als onze raceschroefsets uit de KW Competition-serie kan de KW-schroefsetvariant 3 uit de “inox-line” per wiel worden geconfigureerd op het gebied van compressie en uitgaande demping. Deze afzonderlijke verstelmogelijkheden worden zeer gewaardeerd door sportwagenfabrikanten, -tuners en -rijders over de hele wereld.

De perfecte ophangingsconfiguratie voor meer rijplezier
Als u al eens aanpassingen heeft gedaan aan uw auto is onze KW-schroefsetvariant 3 daarop de perfecte aanvulling. Dankzij de gepatenteerde KW-ventieltechniek voor afzonderlijke configuratie van de uitgaande demping en de compressie kunt u uw ophanging precies op maat maken. Met het aanpasbare KW-onderventiel kan het lagesnelheidsbereik van het compressieniveau via twaalf klikken worden aangepast.

U heeft geen verstelgereedschap nodig; aan de onderkant van de roestvrijstalen behuizing is al een gepatenteerde compressieversteller aanwezig. Met de aanpasbare compressiedemper met twaalf nauwkeurige klikken kunt u handmatig de rolbewegingen beïnvloeden zonder dat u de veerconstante hoeft aan te passen; deze is perfect afgestemd op de uitgaande demping.

Met de afzonderlijk aanpasbare uitgaande dempingsconfiguratie van de KW-schroefsetvariant 3 uit de “inox-line” kunt u direct het rijgedrag en het comfort beïnvloeden via de nauwkeurige klikverstelling. Afhankelijk van het voertuigtype moeten de uitgaande ventielen van de KW-dempers, met een dubbele buis aan de bovenkant van de zuigerstang, worden versteld met een geïntegreerd verstelwiel of met de meegeleverde draaiversteller.

Door de uitgaande kracht aan te passen via het verstelwiel worden de bewegingen van het voertuig verminderd. Zo heeft u meer stabiliteit op hogere snelheden in bochten. Als u bijvoorbeeld de wiel-bandcombinatie (met goedkeuring van de autofabrikant) vervangt door grotere wielen kunt u met de KW-schroefsetvariant 3 uit de “inox-line” het rijgedrag van de auto hier perfect op afstemmen.

kw-banner-486x60-001