KW Suspensions expands!

Posted on

Het in de  US opgericht ST suspensions gamma wordt gelanceerd in 2014 als een wereldwijd gepositioneerd merk van KW Automotive GmbH. Een nieuwe merkidentiteit met een wereldwijde oriëntatie. Een compleet assortiment met een ideale prijs-prestatieverhouding. Klanten profiteren van het KW Automotive dat al 30 jaar ervaring heeft.

STsuspension_Range_Label_01

Met de wereldwijde positionering van haar Amerikaanse dochteronderneming  – ST suspensions – wil specialist KW  haar positie op de wereldmarkt verder te versterken en tegelijkertijd zich breder internationaal vestigen. ST staat voor ” suspensions technique . ” Het is onderdeel van de KW Group sinds 2005 en staat bekend om premium veren , sport en schroefset kits, stabilisator stangen en spacers. In de USA heeft ST suspensions een succesvolle geschiedenis die teruggaat tot de vroege jaren 1980 .

De fabrikant uit Fichtenberg heeft een goede reden om het Amerikaanse merk te introduceren voor zijn wereldwijd doeleinden : afgezien van Duitsland , zijn de grote groeimarkten buiten West- en Zuid-Europa gevestigd . Een mondiaal georiënteerd merk is nodig om deze markten adequaat te bedienen . De naam Weitec is echter bijna uitsluitend bekend binnen het Duitse taalgebied . De volledige integratie van Weitec in de aanwezigheid van het merk  ST suspensions vervult ideaal de wereldwijde vraag , ST suspensions heeft een merknaam die al in de Verenigde Staten is gevestigd en wordt gemakkelijk internationaal begrepen.

STsuspension_Golf_01

Kwalitatief, uitstekend, maximaal , flexibel: ST suspensions spreekt een duidelijke taal . De beschikbare productlijn bestrijkt optimaal het hele scala van relevante eisen . Van hoogte – en hardheid – instelbare schroefsets, sport ophanging en schokdempers , stabilisator stangen , spoorverbreders, ST suspensions biedt het volledigeg gamma van de schroefkit technologie tegen aantrekkelijke prijzen . De hoogtepunten in de ST- gamma van producten zijn de schroefsets ST X , ST XA en ST XTA .

Alle producten hebben echter een ding gemeen : zij voldoen aan de zichzelf opgelegde eis om verfijnde kwaliteit en innovatie in harmonie te brengen met maximale prestaties . KW wil met haar dochteronderneming ST suspensions een duidelijke strategie om altijd de best mogelijke oplossing voor alle suspensie – specifieke eisen. En tegelijkertijd wil het een uitstekende service en een uitstekende prijs / prestatie verhouding brengen . De motivatie van hun werknemers biedt de ideale garantie daarvoor . Kwaliteit heeft een nieuwe naam : ST suspensions gemaakt door KW !

U kan KW Automotive vinden op de Essen Motor Show 2013 ,van  29 november tot 8 december , 2013 in hal 3.0 stand C160 of wil je meer info of een KW kit bestellen?