Ferdinand Porsche – The Heritage!

Posted on

SONY DSC

Wist je dat … In 1900, de jonge Ferdinand Porsche, toen 24 jaar oud en gepassioneerd door elektriciteit, zijn eerste auto, een elecktrische wagen, bouwde bij Lohner & C °.  Onmiddelijk nadien, ontwikkelde hij, nog steeds bij Lohner, een tweede voertuig, een hybride deze keer. Dit was het begin van een groot avontuur …

SONY DSC

Vandaag , 113 jaar later, is het de beurt aan het merk Porsche om een hybride wagen op de markt te brengen.  De 918 – met verbluffende prestaties.
Tussen deze twee auto’s, hebben drie generaties, alle 3 met de voornaam ”Ferdinand”, een uitzonderlijke familiegeschiedenis geschreven met buitengewone auto’s, wereldwijd bekend!

SONY DSC

Aan de hand van meer dan 40 voertuigen, die elk deel uitmaken van dit grote avontuur, brengt deze tentoonstelling het uitzonderlijke verhaal  ”Ferdinand Porsche, The Heritage – from electric to electric”De tentoongestelde voertuigen zijn afkomstig  uit zowel privécollecties als grote internationale musea.

SONY DSC

Eurotuner.be was er bij op de exclusieve voorstelling van al dit moois!

SONY DSC

1294458_173411049512132_1922444570_o

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Laat je vooral ook opvallen dat al deze wagens hun glanzende koetswerk te danken hebben aan Meguiars Belgium en zijn team!

ultimatewallf