Bmw E46 – Dedication of a woman

Posted on

SONY DSC

Wie deze widebody Bmw E46 ondertussen nog niet kent heeft een ontzettend groot gat in zijn tuningcultuur. Eva’s project heeft al massa grote prijzen gewonnen, op covers van vele nationale en internationale bladen gestaan zoals GR8 Street Performance en het Duitse Tuning magazine. Dat wil al wat vertellen!

SONY DSC

Wat deze auto zo speciaal maakt is dat hij alle laatste nieuwe trends opvolgt, of ze zelf maakt! Zo is de widebody volledig uit metaal vervaardigd en op maat gemaakt. Door dit arbeidsintensief werkje van kwaliteitvolle tuner JV-Tuning is het een uniek stuk deze E46.

SONY DSC

Met Eva’s jarenlange ervaring in het tuninggebeuren weet ze uiteraard wat er hot en not is. De donkergrijze matte paint, is uiteraard het heet van de naald momenteel. Dit in combinatie met de knappe 19″ Concept velgen die maar liefst 11J breed zijn achteraan oogt hij héél bruut!

SONY DSC

Een waslijst aan kwaliteitvolle modificaties kreeg Eva’s geliefkoosde project mee, we kunnen hier alles neertypen maar dan moeten we extra webruimte bijhalen. Wat ons het belangrijkst  is is dat het één voor één doordachte mods zijn met oog voor detail en afwerking. Eva en JV-tuning gingen niet over 1 nacht ijs.

SONY DSC

Al de carbonnen onderdelen zijn vervaardigd uit echte carbonvezel, geen folie voor deze E46!

SONY DSC

Als we de koffer induiken worden we tegemoet gekomen door een oase aan beige alcantara en Fusion materiaal, een combinatie die er fantastisch uitziet!

ultimatewallf

SONY DSC

Maar liefst 14 speakers zitten er verwerkt in deze E46, 2 woofers en 4 versterkers! Decibels en quality sound verzekerd.

SONY DSC

Carbon en precisie werk aan de uitlaten, smaakt als een 7-gangenmenu na een marathon in een Mojave woestijn.

SONY DSC

11 Jaar bouwde ze aan haar favoriete Bmw, maar liefst 7 make-over kreeg hij en als we eerlijk mogen zijn, elke make-over zag er fantastisch uit.

SONY DSC

Waar beginnen we het beste? Bij de Recaro Tomcat Edition kuipstoelen? Bij de massa aan carbon onderdelen? De leuke extra’s zoals het AC Schnitze Victor stuur…?

SONY DSC

Hier vinden we alvast enkele van de 14 Fusion speakers terug…

SONY DSC

Als kers op de taart, een fantastisch uitziende rolkooi die ook het matzwarte kleurtje meekreeg!

SONY DSC

En om het project nog volledig af te maken werd de motorbaai ook afgewerkt met een leuke contrastkleurtje en wat gepolierde onderdelen. Eva, you got our respect! Bigtime!

MeguiarsPackaging1000x500-50