Audi A6 – Cleaning in style

Posted on

Wie Bjorn kent, kent zijn Audi A6. Wie zijn Audi A6 kent zegt Cleaned. Zijn job als carossier bij de plaatselijke Vw garage heeft goed bijgedragen tot het uitzicht van zijn knappe Audi.

Als je de wagen zo ziet rijden zou je al snel denken dat deze op een klassieke schroefophanging ligt. Niets is minder waar daar deze Audi als dagelijkse sleurhut gebruikt word voor al het woon-werk-winkel en uitgaansverkeer. Zo kom je wel overal toe in stijl!

Als een echte ‘wheel-whore’ weet Bjorn velgen wel te slijten. Deze Lorinsers mochten even plaatsnemen onder de cleane body van de A6.

Plat is plat zo lijkt. De bodemplaat en nog enkele kilo’s andere plastiek liggen op de grond dus Bjorn zijn missie is geslaagd!

De US kofferklep siert het achterwerk als gegoten. Less is more! A lot more!

Zoals we weten is ‘stance/fitment” in 2012 een héél belangrijk aspect geworden in het uitwerken van de velgen in combinatie met de wielkasten. Bjorn heeft dan ook meermaals zijn Lorinser velgen herbouwd tot hij de juist breedte kreeg van velgen zodat deze perfect (en breed) vielen in de wielkasten!

Bjorn zijn levenswerk benadert toch wel héél dicht de perfectie. Deze heeft het allemaal, van top tot teen!

Als één van de enigen in België besloot Bjorn te werken met koperen leidingen (of hardlines genaamd) in plek van de typische luchtleidingen. Optisch een knap werkje!

Binnen in enkel luxe, het interieur biedt in een oase van zwart leder en straalt pure klasse uit!