Audi A6 – Build to perfection!

Posted on

Je hebt zo van die dagen dat alles tegenslaat… en dan heb je van die dagen dat alles op wieltjes loopt. Zulke rooskleurige dagen braken onlangs aan voor Robby, trotse eigenaar van deze prachtige Audi A6.

Op een dag bedenk je bij jezelf dat het tijd is om je Audi A5 cabrio van de hand te doen en bestel je in bij je Audi-dealer een nieuwe A6 station wagon. Omdat Robby alles afweet van stijl en kwaliteit besliste hij ook maar direct om een afspraak te maken bij Kean Suspensions voor de nodige luchtkuur.

Zo gezegd, zo gedaan… Vorige week was eindelijk de dag aangebroken dat hij het verlossende telefoontje kreeg van de Audi-dealer. Robby besloot dan ook om zo goed als rechtstreeks van de dealer door te rijden naar Kean Suspensions om zijn wagen zoals volgens de gemaakte afsprakenachter te laten voor een top-of-the-bill air-ride installatie.

Er werd dan ook gekozen voor een volledig Accuair systeem.

Omdat iedereen het er toch wel over eens is dat een klasse wagen zoals deze A6 niet mag uitgerust worden met een goedkope “off the shelve” luchtvering-installatie werd er uiteraard beroep gedaan op de gebroeders Kean. Ze wisten dit klusje te klaren op enkele dagen tijd.

Dit is waarschijnlijk één van de Audi’s die het meeste indruk op ons heeft gemaakt de laatste jaren. Is het omwille van zijn looks? Zijn hoogtechnologische snufjes? Zijn ziekelijke stance? We geraken er niet over uit…

Eén ding zijn we het wel duidelijk mee. De A6 zal potten breken op het aankomende tuningseizoen – watch our words!

Aan camber voor en-achteraan is er geen gebrek. De VIP Modular velgen worden mooi in de wielkasten geplaatst en dit in stijl!

Detail-werk ten top! Robby en Kean Suspensions zijn niet over 1 nacht ijs geweest maar hebben doordachte keuzes gemaakt. Robby’s keuze om zijn VIP Modular velgen in het mat zwart te laten spuiten is de beste keuze die hij kon gemaakt hebben.

“When quality meets quality” – Pure waanzin!

Het knap afgewerkte sportstuur weerspiegelt perfect de héle wagen!

En van technologie is er ook geen tekort in deze Audi, Accuair maakt die graag af als het over de ophaning gaat!

[embedplusvideo height=”364″ width=”598″ standard=”http://www.youtube.com/v/lX1oD2H9xcg?fs=1″ vars=”ytid=lX1oD2H9xcg&width=598&height=364&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep2864″ /]

En omdat video’s leuk zijn…