Audi A6 All-road – No all-terrainer!

Posted on

SONY DSC

Jup, dat heb je goed gezien… Een nieuwe Audi A6 All-road die helemaal in harmonie met moeder aarde ligt! Vergeet dat off-road terrein maar!

SONY DSC

Het zal je misschien ook opgevallen zijn dat dit de werkplaats van Kean Suspensions is, wie anders durft deze uitdaging aan om een gloednieuwe Audi om te toveren van een all-road wagen naar een superlage low-rider?

SONY DSC

De uitdaging aannemen is één ding, de uitdaging tot een goed eind brengen is 2!

SONY DSC

Trotse eigenaar van deze wagon is Tommy, rotsvaste Audi-fan die zich nu eens in het station-wagon gebeuren wist te begeven.

SONY DSC

De knappe 3-delige 20″ Interad velgen duiken verlegen weg in de wielkasten, zo zien we het graag! Het Accuair luchtmanagement zorgt ervoor dat alles zorgeloos en zonder problemen verloopt! Klasse!

SONY DSC

De typenaam van deze Interad velg mag zich ‘Martini’ noemen, je zou voor minder beginnen drinken. Knap staaltje cnc-werk!

SONY DSC

Na het Jay-Lo poepje heb je de Kim Kardashian badoenkadonk, deze komt hier bijna mee in de geburen… breed maar toch best wel sexy!

SONY DSC

Risico’s van het vak als je je wagen in de handen van de gebroeders Kean geeft! Een risico waar menig mensen graag voor intekenen!

SONY DSC

MeguiarsPackaging1000x500-50