Audi A4 B7 – Wheel dude

Posted on

Je hebt mensen die werken om geld te verdienen en je hebt mensen die werken omdat ze hun werk met passie doen. Kristof is daar één van, als je van je hobby je werk kan maken doe je dit altijd met volle overtuiging en toewijding. Als trotse invoerder van Rotiform zorgt hij ervoor dat iedereen die deze sloffen onder zijn project wil word bijgestaan van raad en daad!

Toen Kristof deze 2007 Audi A4 B7 aankocht enkele jaren terug lag de schroefset en de nieuwe wielen al te wachten in de garage, dit al lang voordat de wagen geleverd werd. De schroefset werd dan al vlug ingewisseld tegen een GAS luchtvering.

Hiermee werd het verwachte resultaat gehaald, het ultieme ‘stance-game’ werd perfect uitgespeeld. De Rotiform Forged 3 piece BRU kwamen perfect uit in de wielkasten. De 9.5J vooraan en de 10.5J achteraan werden dan ook op maat gemaakt voor deze B7.

Samen met de velgen en de luchtvering vormt dit een zéér knap geheel. En zoals de schoenen de man maken, maken de velgen en de ophanging de wagen.

Met wat logo’s te verwijderen, een s-line voorbumper en grille oogt Kristof zijn A4 al héél snel strak en clean. Hij weet dan ook perfect hoe hij dit moet doen aangezien hij niet aan zen proefstuk toe is. Na een Ibiza Evo2 en een ouder model van A4 te hebben was hij toe aan deze B7.

Hij keek, hij speelde en hij won het spel – Mission accomplished!

Perfect stance! Zo doe je dit. De Rotiform BRU oogt op het eerste zicht misschien als een ‘niet-doorsnee’ velg maar eens je ze gewoon geraakt is deze velg een absolute topper!