Wimmer Porsche GT2 RS

Posted on

Een gelimiteerde oplage van 500 exemplaren versie van de Porsche GT2 RS, met een herziene 3,6-liter twin-turbo 6-cilinder boxermotor, werd in mei 2010 voor de eerste keer voorgesteld aan het grote publiek. Minder dan twee maanden na de eerste bladeren Porsche kondigde in een persbericht dat de hele oplage van ten minste 237.578 euro dure monster stroom volledig was uitverkocht. Van een topper gesproken!

Wimmer, het best bekend voor het maken van het onmogelijke mogelijk te maken. De Solingen professionals om Thorsten Wimmer hebben niets aan de aangeboren niet echt underpowered supercar nog steeds aanzienlijk meer stuwkracht te geven dan “gewoon” de serie stroom langs de weg. , met de in-house tuning voor de motor en twee geoptimaliseerde Wimmer turbo’s een optimalisatie van de lucht inductie, sport nokkenassen, een krukas, timing kettingen, bewerkt cilinderkoppen, zuigers en drijfstangen, een brandstof pomp, twee collectoren met bypass en twee 200-cel sport katalysatoren zijn de – in de ware zin van het woord – Motor lokt onuitputtelijke krachten.

De professionals rond Thorsten Wimmer uit Solingen hebben een machine gemaakt die zoals ze zelf zeggen een voorstuwing is van kracht!