Vw Polo – Suicide life!

Posted on

SONY DSC

Wat begon in 2004 met enkele onschuldige modificaties is uitgelopen tot wel één van de beste projecten die België rijk is… Bert’s Volkswagen Polo is dan ook bekend tot ver buiten de landsgrenzen.

SONY DSC

Met reeds enkele geslaagde vorige ‘outfits’ op de Polo te hebben zitten wist Bert samen met Jv-Tuning uit Desselgem een nieuwe toch wel zéér geslaagde make-over te creëren. Het groen-goude kleurtje is dan ook uit de magische handen van Jv-Tuning.

SONY DSC

Deze 14″ PLS Vitesse velgen moeten waarschijnlijk de kleinste velgen zijn die we op Eurotuner.be al gebracht hebben maar dat maakt ze uiteraard niet minder knap. De 8J en 9J staan als gegoten op de Polo, ze zijn er als het ware op gemaakt.

SONY DSC

Car Care - Meguiars final

SONY DSC

De motor, wellicht samen met de suicide-deuren is één van de dingen waar Bert het meeste trots op is, en met rede!

SONY DSC

Met een enorme (echt enorme) waslijst aan modificaties aan de motor straalt deze toch een vorm uit van soberheid, dat samen met het vele chroom en carbon accenten doet dit je echter aan een juweeltje denken!

SONY DSC

Bert zou Bert niet zijn moest hij het enkel bij het exterieur en interieur laten… Dus de onderzijde van de Polo moest er ook aan geloven! En ja, die moet ook gepoetst worden!

SONY DSC

Net gespoten lakwerk, chroom en carbon zo ver je maar kan kijken! Details maken de auto, de carbon benzinetank is wellicht de kers op de taart.

SONY DSC

1294458_173411049512132_1922444570_o

SONY DSC

Een oase aan bruin leder en alcantara is wat we te zien krijgen als de koffer opengaat… En omdat Bert een man van details is werd elk stukje in het interieur voorzien van een geslachte koe of een carbonvezel. Van afwerking gesproken!

SONY DSC

Zo kreeg de tank van de luchtvering ook een sexy laagje carbon mee, vet!

SONY DSC

kean_banner