Vw Polo – Winner!

Posted on

Iedereen kent het wel, je eerste wagen blijft je altijd speciaal. Zeker als je iemand bent zoals Mati die geen afscheid kan nemen van zijn eerste wagen dat toevallig ook een supervet project is!

Als trouwe Volkswagen liefhebber wist Mati deze Polo te kopen, het was een mooie occasie met de nodige gebruiksschade maar die wist hij al snel te verwijderen. Hij was er steevast van overtuigd er een project van te maken dat je niet op elke hoek van de straat ziet.

Zoals je ziet is hij daar meer dan in geslaagd, de meeste body-works heeft hij eigenhandig gedaan, alsook is er veel van het interieur door Mati zelf onder handen genomen. Je merkt het waarschijnlijk ook wel op dat er ontzettend veel onderdelen ‘gecleaned’ zijn zoals klinkholtes, logo’s, naden, … vakwerk!

Wie oog heeft voor detail laat zeker zijn ook vallen op de mooi afgewerkte wielkasten en de aangepaste nummerplaatuitsparing. Het zit hem allemaal in de details bij Mati, en zo zijn er massaal veel in deze Polo!

Deze 14″ HTN Rennsports zijn echte juweeltjes, zo mooi vind hij ze dat hij eerst dezelfde velgen in een grotere maat aangekocht had maar ze dan net toch iets te groot vond en deze omruilde tegen een kleiner formaat. Daarvoor moet je al héél verliefd zijn op je velgen om 2 maal dezelfde te kopen! We love it!

Zelf een zwart of metalen ventiel-dopje volstaat niet, details!

Van een ‘stance’ gesproken, wat perfecte ET-waarden en een kwalitatieve luchtvering kunnen verwezelijken!

Binnenin wist Mati een Vw Golf 5 interieur te plaatsen, overtrokken met knap beige leder. Zo deed hij ook het saaie zwarte onderstuk van het dashboard te overtrekken.

De luchtverin-bediening zit mooi ingebouwd boven de radio want zeg nu zelf, bij een auto met dit hoog show gehalte mag je dit toch niet gaan verstoppen?

Omdat zwarte gordelgeleiders saai zijn werd er nog een koe geslacht en werden deze omwikkeld in een kwalitatief laagje alcantara!

En nu maar hopen dat zijn vriendin geen ringen draagt of het zal snel tot echtelijke ruzies komen. Het blijft toch knap die weggewerkte klinkholtes!