Vw Passat – Van Loo got powers!

Posted on

Nog nooit heeft er iemand zo veel van wagen veranderd als Nils… we denken zelf persoonlijk dat hij meer veranderd van vier-wieler als van onderbroek maar dat laten we in het gewisse.

Met deze Passat 3B slaat hij toch wel weer de nagel op de kop. Keer op keer weet hij van zijn auto’s een praaltje te maken en dit meestal met vrij weinig mods, dit getuigt van Nils’ kennis en smaak.

De keuze om de center van zijn Porsche velgen in het kleur van de auto te steken was waarschijnlijk zijn beste keuze ooit. Zwarte of grijze centers zou het helemaal saai gemaakt hebben.

Met zijn kennis van zaken en jaren en jaren en tientallen voorgaande projecten weet Nils ondertussen ook wel hoe het het ‘stance’-spel moet spelen. De perfecte ET-waarde en de iets uitgerokken wielkast resulteert in wat sommigen zouden omschrijven als seks…

Voor van het zelfde laken een broek!

De velgen die door Diego van D-polish onder handen genomen worden resulteren in vakwerk, dat zie je!

Als je van camber spreekt, dan ben je bij Kean Suspensions op je plek, Nils liet deze camberplates maken en het resultaat spreekt voor zich! Totally amazing!

De US-stootlijst vervangt de lelijke Europese met nummerplaat erin uiteraard. Oogt strak en clean, juist zoals we het graag zien!

Met de luchtvering op het laagtste punt krijg je er geen papiertje meer onder door! Zo hoort een air-ride te zijn, plat als een vijg!

De lekker schuimende shampoo die je op de foto’s ziet is uiteraard de Ultimate wash & wax van Meguiars!