Vw Golf mkIV – Suicide Love

Posted on

Laag, clean en vet, deze Golf 4 VR6 heeft het allemaal. Maar het Audi R8-geïnspireerde kleurtje geeft het die dodelijke look!

Zoals je ziet is dit geen first-time project… Thomas heeft ervaring rijk als het op top projecten aankomt. Zo begon hij ooit met een Vw Golf 1, dan een Opel Kadett D en deed hij nog effe door met een Ford Escort XR3i cabrio…

Thomas wou met dit project nog eens bewijzen dat de goede oude Duitste stijl dezer dagen nog steeds kan meedingen aan de top van de tuning-scene, en daarin slaagde hij met glans!

Er werd eens niet gekozen voor de typische BBS velgen maar voor de Lenso B9’s. Het center gepoederlakt in een goudtint en vergezeld van Hankook rubber doet deze wielen er zo goed uit zien!

Ook binnenin is er een waslijst van modificaties die echter niet meer op te noemen valt. Zoals je ziet is dit allemaal tot in het uiterste detail afgewerkt. Het meegespoten dashboard en het strak overtrokken stuurtje trekken toch het meeste onze aandacht.

De Recaro stoelen die werden herbekleed met strak ruitenmotief zijn uiteraard de pronkstukken in dit interieur! Knap werk Thomas!