Vw Golf II – Second life

Posted on

Wanneer Kevin Paulussen deze Golf 2 kocht was het allesbehalve zijn droomproject. De wagen was een standaard GTI die eigenlijk zo goed als klaar was voor de sloop. Aan roest en schade was er geen gebrek tot Kevin besloot om deze een totale make-over te geven.

Na de body volledig blank te zetten en alle schade te repareren besloot Kevin ook om hem een volledig nieuwe kleur te geven. Dit kleurtje is zelf gemengd en het recept werd voor zichzelf gehouden om de nodige copycats het nakijken te geven. Het goddelijke nieuwe kleurtje en de GTI en bumperkit doen de 2 zo fris en modern ogen.

De 15″ BBS velgen lijken zowat het perfecte wiel voor onder dit project te plaatsen. Samen met het RRAS luchtvering systeem duiken de wielen diep weg in de wielkasten!

Met enkele rake mods zoals het cleanen van de kofferklep en enkele lasnaden te doen verdwijnen creĆ«erde Kevin een superstrak ogende GTI. De verdonkerde achterlichten sluiten perfect aan bij het strakke lakwerk. De custom huisgemaakte uitlaat levert een bijhorend leuk klank-werk voor de 120pk’s.

Veel lager krijg je deze 2 GTI niet bij moeder aarde!

Het standaard GTI interieur mocht opnieuw plaatsnemen na een grondige reinigingsbeurt en het Sparco stuurtje zorgt voor dat extra sportieve rijgevoel!

De luchtvering luchtdruk meters zijn subtiel ingebouwd in het dashboard.