Porsche MC600

Posted on

Net als de opvolger van de 964 is de Porsche 993 het nieuwste model van de legendarische Zuffenhausen klassieke 911 uitgerust met boxer motor en lucht koeling systeem. McChip-dkr bedrijf van de Noordrijn-Westfaalse Mechernich besloten van een Porsche 993 GT2 op te bouwen  in de ware zin van het woord voor een van de dichtstbijzijnde klanten van het huis in het winterseizoen,  hoewel de praktijk van mcchip-dkr Huis nogal tegenstrijdig is.

Dit blijkt uit hun banners die de software zeggen en performance upgrades zijn “slechts” voor moderne auto’s mogelijk. Maar er was ook een goede dosis van de moderniteit opgenomen in het “oude voertuig”.

Vóór montage van de motor, was het voertuig volledig ontdaan van ingewanden en bracht de nieuwste stand van de techniek. De Porsche 993 GT2 Turbo 3.6 lange afstands MC600, als het nwordt  genoemd, nu met trots beschikt over een 3.6 liter bi-turbo motor met een nieuwe motorblok en herbouwd K26 Turbo, ontworpen door een van onze partner-bedrijven – Residenz Motorsport. De limited-slip differentieel komt van DREXLER bedrijf in Salzweg.

604 hp is de startlijn voor gebruikelijke professionele software en maximumkoppel bereikt tot 847 Nm. Het uitlaatsysteem met inbegrip van sport katalysatoren voor de juiste “milieu norm” wordt geproduceerd door CARGRAPHIC onderneming, die wordt bijgedragen door Landau.  Ook komen uit dezelfde plaats RS velgen met de volgende afmetingen 10 x 18”  op de voorkant en  13 x 18” op de achteras. Ook is er ook een KW racing Variant 3 ophanging  geïnstalleerd.

In het interieur van de Porsche  zijn er ook pole position kuipstoelen van Recaro. Deur- en andere interieur panelen zijn gemaakt van koolstof. De STACK-display is uitgerust met gegevens opnemer en een videosysteem.

Eigenlijk, het is overbodig erop wijzen dat voor de wederopbouw van de klassiekers er alleen de nieuwste technologie en alleen hoogwaardige onderdelen worden gebruikt.En dus keert mcchip-dkr software tuning met al hun kennis  in de 993 en een nieuw koetswerkkleur  , terug naar de wegen. Voor meer dan 800 werk uren kost de bouw ervan 200.000 euro …