Mercedes E-coupe – Upper Class

Posted on

DSC09125

Het gebeurt niet veel dat we buiten de VAG-stal een nieuwe wagen op luchtvering en een dikke set wielen zien rondbollen. Het lijkt ons echter in het geheugen geprint dat dit enkel kan met een knappe nieuwe Audi of Vw.

SONY DSC

23-Jarige Bjorn uit Tisselt bij Willebroek bewijst dat het kan, en dat bewijst hij met véél glans. Hij kocht de Mercedes E-coupé die nog bijna gloednieuw was, er stonden enkel 11.000km op de teller.

SONY DSC

Iedereen in de familie is trotse Mercedes-rijder dus Bjorn kon niet achterblijven. Hij verkocht zen Volkwagen Polo project en maakte een heel doordachte keuze, hij wou altijd al een nieuwe wagen.

SONY DSC

De MMR-wielen staan als gegoten op de Coupé, we kunnen ons haast geen beter wiel denken. De 20″ MMR-velgen kon Bjorn op de kop tikken van een goede vriend, van lucky deals gesproken!

2010-meguiars-new-products

SONY DSC

8.5J voor en achteraan mag een 9.5J sieren.

SONY DSC

Dat concave velgen in zijn weten we, daar bewijzen de achterste 9.5J velgen nog eens goed waarom! Het dieper liggende hart oogt zo knap!

SONY DSC

Door de originele luchtvering in te wisselen voor een luchtvering komt Bjorn’s Coupé een pak dichter te liggen bij Moeder Aarde, het geheel past dan ook mooi samen. Deze velgen zouden niet tot hun recht komen moest er nog een grote wheelgap zijn.

DSC09129

Uiterlijk vraagt de Benz om niet veel modificaties, buiten wat logo’s en nrplaten uit te zwaaien voor vertrek moest er verder niets gebeuren.

SONY DSC

Binnenin trekt de luxe van de buitekant zich verder door… Hier weet Mercedes ook duidelijk van aanpakken.

SONY DSC

MeguiarsPackaging1000x500-50