Meguiar’s – Ultimate Quick Detailer

Posted on

0007038243416_500X500

Wat doe je als je wagen net niet vuil genoeg is om een volledige wasbeurt te geven maar je toch die glanzende nette look terug wil?
Meguiar’s introduceert een revolutionair mist en wipe product dat werkt als een spray detailer en die wax bescherming verhoogt! Dankzij het gebruik van Hydrophobic Polymer Technology™, heeft Meguiar’s een spray detailer ontwikkeld die waterafstotend is, meerdere wasbeurten doorstaat en bescherming toevoegt aan uw lak. Door de werking van de polymeren ontaat er een verhoogde spanning op het oppervlak. Het resultaat is een gladder, donkerder oppervlak met een verbluffend druppel-effect! De zachte formule is veilig op alle blanke lakken en kan dagelijks gebruikt worden om losse vervuiling, stof en wegvuil te verwijderen. Het is zeer gemakkelijk in gebruik, een auto kan in minder dan 10 minuten behandeld worden!

The best detailer incorporates Meguiar’s® Hydrophobic Polymer Technology™, enables Ultimate Quik Detailer to actually repel water, while maintaining that water beading over multiple car washes. Plus, it adds additional protection to your finish. Safely removes dust and surface contaminants in-between washing.  Hydrophobic Polymer Technology darkens finish, adds protection & water beading.

[embedplusvideo height=”476″ width=”598″ standard=”http://www.youtube.com/v/kSabC_H8C8I?fs=1″ vars=”ytid=kSabC_H8C8I&width=598&height=476&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep8649″ /]

ultimatewallf