Bmw E92 – Bags are not for groceries

Posted on

will-335i_2

Je hebt zo van die kerels die tienduizende euro’s in een Civic pompen en tienduizenden euro’s ziet hij er nog altijd hetzelfde uit. Dan heb je kerels zoals Will, eigenaar van deze Bmw E92 335i.

will-335i_10

Hij mag dan wel in de luchtophanging-business zitten met zijn succesvolle bedrijf Bag-Riders genaamd maar het verbaasd ons hoe goed zijn smaak is. De kleur en autoselectie in combinatie met de velgen fascineert ons!

will-335i_5

En alsof het plaatje nog niet graaf genoeg was besloot Will om zijn E92 nog eens tot het maximum te verlagen met zijn zelfsamengestelde luchtvering. Een combinatie van Airlift, Bag Riders, AccuAir en een compressor van Air Zenith leiden tot dit leuk uitzicht.

will-335i_1

De VIP Modular velgen die we de laatste tijd meer en meer terugvinden in de scene staan hier als gegoten onder, de VX-S110 om precies te zijn. 18″ Lijkt hier de perfecte maat voor te zijn.

will-335i_8

Het mooie rubber rond de sterk geprijsde VIP Modular velgen is afkomstig van het Hankook fabriek. Knap rubberwerk die Ventus V12!

will-335i_7

Deze Bmw bewijst nog maar eens dat er niet veel (of geen in dit geval) bodymodificaties nodig zijn om een wagen nog mooier te maken dan hij al is. Dure bumper-kits zijn niet altijd een oplossing, het kan in véle gevallen mooi uitdraaien maar hier hoeft het niet.

will-335i_4

Zoals je ziet ga je Will’s Beemer niet dieper krijgen… Let vooral ook op het camber op de achterste wielen! Missie succesvol!

will-335i_11

 

Thanks to:
Air Lift Company
AccuAir Control Systems
VIP Modular Wheels
Status Racing
Burger Motorsports
Turner Motorsport

Photos:  Menezes Photo
http://www.flickr.com/photos/tayloramenezes/
http://www.facebook.com/menezesphoto

MeguiarsPackaging1000x500-50