Bmw 525d – No diesel nonsense!

Posted on

Yannick Segers weet hoe hij het spelletje ‘auto-tunen’ speelt. Hij is dan ook niet aan zijn proefstuk toe… Na enkele vorige Bmw projecten zoals een E36 en E39 weet hij van aanpakken.
Toen hij deze 5-reeks kocht in 2008 was deze helemaal standaard, zo kon Yannick zelf de hand leggen aan zijn oogverblindend project.

Het begon allemaal met deze wielen, deze 19″ RH AM-X-RAD velgen, geloof het of niet maar deze gaan al ettelijke jaren mee in Yannicks handen. Ze hebben al talloze metamorfoses ondergaan om bij deze setup uit te komen. Voor tellen deze 9J breed en achteraan maar liefst 11.5J breed. Vergezeld met het knappe Pirelli Pzero Nero rubber in 235-35 en 275-30 resulteert dit in een héél sexy plaatje!

Nadien werd er plaats en budget vrijgemaakt voor de KW Variant 2, dit gaf Yannick het gevoel dat hij niet langer met een jeep rondreed. Samen met de perfecte ET-waarden en juiste schroefhoogte bekwam hij een perfecte ‘stance’!

Na enkele carbon accesoires aan te kopen besloot hij om de wagen een volledige respray te geven, het grijs werd Yannick al snel beu en koos hij voor dit strakke nieuwe witte kleurtje! Samen met de zwarte en carbonnen onderdelen geeft dit de gewenste VIP-look!

Binnenin koos Yannick om al het lederwerk opnieuw laten te bekleden door DECA in Drongen. Het is een gewaagde combinatie om dit bordeau kleur met een witte buitenkant te combineren maar als je het ons vraagt is het op en top geslaagd!