Bmw 330D – Wintercruiser

Posted on

Soms moet er iemand je vorige project vernielen om met een nog leuker project voor de dag te komen. Dat was het (jammerlijke) geval bij Nicolas. Een jaloerse voorbijganger besloot op een nacht een molotov cocktail op zijn knappe witte Bmw 123d te gooien, zo werd de auto total loss verklaard en kwam deze knappe plaatsvervanger er.

Laat je niet om de tuin leiden door deze opvallend rode gekleurde wielen en spiegelkappen. Dit is Nicolas zijn winter of track outfit – Made for pleasure!

Bij goed weer of voor het show aspect worden er 19″ Performance velgen geplaatst met de knappe Pirelli Pzero Nero banden. Dan worden deze 18″ Breyton velgen veilig opgeborgen in de kast.

Met een dure waslijst aan originele en OEM Bmw extra’s slaagt Nicolas er in om zijn 330D nog knapper te doen lijken als hij al was. Het kostenplaatje houd hij liever voor zichzelf, we weten ook wat de originele onderdelen kosten… jammer genoeg!

De Kerscher front splitter is één van de niet OEM onderdelen maar doet de agressieve snuit véél eer aan.

Er zijn niet veel gekken meer in dit land die hun speelgoed buiten halen als het er vrij wit uitziet buiten. Nicolas is een man naar ons hart en bewijst dat een RWD ook in de winter kan gebruikt worden.

Voor wordt de motorkap nog gesierd door een Bmw1 tii concept striping, subtiel maar knap!

 

Binnen is carbon de leidraad door het interieur. Echt carbon wel te verstaan en origineel van Bmw. Ook niet te vergeten is het ontzettend mooi ogende Bmw Performance stuur en versnellingspookje! Prachtig gewoon!