Bmw 135i – Daily power

Posted on

Met BMW’s aankondiging van ‘M Performance Automobiles‘ was het wel duidelijk: op de Autosalon van Genève zullen ze heel wat uit de kast halen om deze nieuwe lijn aan gepeperde auto’s onder de aandacht te brengen. Eerst was daar het buitensporige dieselgeweld, nu richten ze zich op de 1 Serie, en hebben voor de gelegenheid meteen maar de driedeursversie gepakt. Trotse eigenaar Serge is dan ook vol lof over zijn nieuwe bolide!

De BMW  M135i ontbreekt het aan twee achterdeuren, maar wordt gecompenseerd door twee langere portieren. Ultieme klasse en oogt super! Bmw heeft terug knap werk gemaakt van zijn knappe 3 deurs.

De voorbumper beschikt over grotere koelopeningen, de achterbumper heeft een groot zwart vlak en twee uitsparingen voor de donkerchromen uitlaatpijpjes. En check die hippe spiegelkappen. In de wielkasten vinden we dubbelspaaks velgen in de maat 18″ terug. Het geheel is op een sportonderstel gezet, maar wielkastruimte blijft er genoeg. Het is immers geen échte M-reeks maar komt wel bijzonder dicht in de buurt!