Behind the scenes at VHIP – your parts supplier!

Posted on

SONY DSC

Van Heck – Interpieces vormt al vele jaren dé brug tussen autofabrikanten en grossiers voor garagehouders. Zij brengen vraag en aanbod van automaterialen altijd vlot en adequaat samen. Met zijn 2 magazijnen in Belgie en 70.000 orderlijnen per dag, waarvan 20% in Vilvoorde voorzien zij U van Uw onderdelen voor je vierwieler!

SONY DSC

Hun absolute kracht ligt in het snel samenbrengen en het optimaal stroomlijnen van de daadwerkelijke distributie. Hoe ze dat voor elkaar krijgen? Door uitstekende samenwerkingsverbanden met originele topproducenten en meer dan 350 grossiers in Nederland en België. En door onze hun directe, interactieve informatielijnen.

SONY DSC

Van Heck – Interpieces is een volle dochter van Van Heck in Nederland. In Nederland vormen we voor zo’n 235 automaterialengrossiers de vaste verbinding met de beoogde onderdelen. En in België rekenen meer dan 120 grossiers op onze snelle service. Meerdere malen per dag leveren we door heel België en Nederland de gewenste bestellingen af. ‘s Avonds besteld is de volgende dag in huis.

SONY DSC

Alle grossiers/shops/verdelers kunnen bij VHIP terecht voor meer dan zestigduizend verschillende auto-onderdelen van een scala aan topproducenten, zoals: Romax, Gates, SKF, Valeo, Brembo, Lucas, Hitec, Fram, Monroe, Remus, NGK, Phillips, LuK, Remy en Aqua Plus. Via de  website mijngrossier kunt u direct uw keuze kenbaar maken. Dat werkt dus snel en simpel!

SONY DSC

VHIP is koning in stroomlijnen en toevoer op een optimale manier. Door de direct import bij fabrikanten, onze eigen grote voorraden, vlotte verwerking van aanvragen in de distributiecentra en de dagelijkse leveringen heeft u uw bestellingen vaak nog binnen een dag in huis. Het is dus niet nodig dat om als grossier zelf grote voorraden in eigen beheer te nemen om uw klanten snel van dienst te kunnen zijn. Dankzij hun vernieuwende aanpak kunnen ze heel flexibel en in korte tijd de afstand tussen onze opslag en uw afleveradres overbruggen.

SONY DSC

Dagelijks worden er 15 routes uit Vilvoorde afgelegd om alle grossiers tijdig te bedelen.

SONY DSC

 

a7549d550acc27181fe941a05b6cf909_normal

SONY DSC

SONY DSC