Audi A5 Sportback – Like a Boss

Posted on

SONY DSC

We ontmoeten 24-jarige Dany voor het eerst op Heaven On Wheels eerder dit jaar, toen werden we al verrast hoe laag zijn knappe A5 lag, weliswaar lag deze toen op een  Kw Variant 2 schroefset, omdat België toch wel een niet zo leuk land is om zo extreem lag rond te rijden werd er geopteerd voor een andere oplossing.

SONY DSC

Onlangs heeft hij dan ook de keuze gemaakt om deze in te wisselen voor een custom gemaakt setje van bij de gebroeders van Kean Suspensions.

SONY DSC

Zoals we gewoon zijn van de gebroeders worden al hun projecten afgeleverd met een minimum aan vrije ruimte tussen de grond en de bodemplaat.

SONY DSC

Niet enkel de looks zijn tip-top maar ook de performance en het geluid is er!

SONY DSC

Zo wist Dany met zijn 3.0L V6 een 300pk te verkrijgen, dit door een herprogrammering van de computer en een volledig inox uitlaatlijn van Supersprint.

SONY DSC

We wisten al langer dat Audi’s aan een opmars bezig zijn op meetings, we beginnen stilletjes aan te beseffen dat dit een meer voorkomende beeld gaat vormen op de aankomende meetings volgende jaren.

SONY DSC

Zeg nu zelf, waar is de tijd dat elke 18 tot 25-jarige met een Peugeot 206 of een Renault Clio kwam aanzetten? Dany heeft het altijd bij Duitsers gehouden, zo had hij voor de Sportback een Golf 1 GTI, een Kever en een Audi Q7 op 22″ velgen.

SONY DSC

De 20″ VT-sport velgen tellen achter een 10J breed en voor een 8.5J. Het knappe rubber eromheen luistert naar de naam Yokohama Sdrive, deze in maatje 225/35/20, zowel voor als achter!

SONY DSC

Meer vraagt het knappe snoetwerk niet, een S-line pakket en een nummerloos front. Less is more!

SONY DSC

Enough said – Like a boss!

SONY DSC

Voor ons is dit een perfect plaatje! Dany ziet het anders, het is een begin van nog iets mooier! Zo wil hij nog graag andere velgen en de luchtvering mooi ingebouwd in de koffer.

SONY DSC

Wie zei er dat zwevende auto’s enkel voor in de toekomst zijn? Right…

SONY DSC

2012products-lowres