Audi A4 wagon – Smoothness

Posted on

SONY DSC

Ergens in oktober 2010 moet waarschijnlijk de beste dag van zijn leven geweest zijn voor Kevin. Na lang wachten was het tijd voor deze 2 liter benzine, ja je leest het goed, benzine. Dit omdat Kevin geen kilometer-vreter is en toch nog liever het gevoel van een oerdegelijke benzinemotor onder zich heeft.

SONY DSC

Bij die benzine motor hoort natuurlijk ook een leuke sound, voor die sound mocht Skytune uit Maldegem zich ontfermen. Perfectie!

SONY DSC

Zoals je al opgemerkt had is er weinig vrije ruimte in de wielkasten, dit deels door de luchtophanging en deels door de leuke velgen!

SONY DSC

De MRR HR3 velgen in 20inch zijn de perfecte keuze voor deze wagen, groter hoeft niet en kleiner zou strafbaar zijn!

SONY DSC

De alombekende xenon lichten en verwarmde lederen zetels, enkele van de véle leuke opties die niet mochten ontbreken in Kevin zijn droomwagen.

SONY DSC

De uitlaten niet alleen, ook deze K&N luchtfilter staan in voor de brute ronk die orchestraal wordt gespeeld…

SONY DSC

Car Care - Meguiars final

SONY DSC

Omdat hij fan is van het ‘concave’-effect heeft hij 4 velgen in dezelfde breedte van 9.5J gekozen. Waar andere mensen vooraan smaller zouden nemen als achteraan gaat Kevin hier tegen de regels in. Dit kunnen we enkel maar toejuichen!

SONY DSC

Een echte Meguiar’s fan! Zo werd de wagen en de velgen nog terplekke gewassen met de Meguiar’s Ultimate Wash & Wax voor een onberispelijke showroom staat!

SONY DSC

22006_NewProducts_lores